Welkom bij Scienta

Scienta is het e-learning instituut voor veiligheids- en kwaliteitstraining. Onze doelstelling is om trainingen "easy-to-use" via internet beschikbaar te maken. Scienta verzorgt gespecialiseerde training op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Onze focus is training te verzorgen voor ondernemingen die actief zijn in SQAS, IMPCAS/CDI-MPC, VCA  en BBS (Behaviour Based Safety). Scienta maakt gebruik van de meer dan  20 jaar ervaring van de oprichters op het gebied van Safety and Quality consultancy, training, auditing en assessments.

img

E-learning - Vriendelijk geprijsd
Wij bieden al onze trainingen aan via ons e-learning systeem. Hierdoor kunnen wij specifieke Responsible Care en BBS trainingen aanbieden tegen een bescheiden vergoeding. lees meer »

img

Probeer onze gratis demo
Ervaar nu gratis onze leeromgeving. In een 2 minuten filmpje laten wij u alle facetten ervaren. Klik "lees meer"om de demo te zien. lees meer »

Onze missie

Onze missie is om - binnen ons specialisme - bij te dragen aan verbetering van veiligheid, milieu, kwaliteit en beveiliging in met name de chemie-logistiek door het leveren van easy-to-use e-learning oplossingen.
We vinden het van belang bij te dragen aan Responsible Care door oplossingen te bieden die gedragsverandering en -verbetering ondersteunen.

Scienta is onderdeel van SCT Adviesdiensten B.V. (www.sct.nl). Deze adviesorganisatie is gespecialiseerd in  consultancy en in-company training op het gebied van veiligheid, milieu, kwaliteit en beveiliging. SCT Adviesdiensten B.V. is met name actief in de logistiek en de chemische industrie.